ja myslim, ze manzel to vi a ze se rozhodl, ze tu JISTOTU mit nechce. Jake je reseni? Rict mu to a nejlepe i vsem pribuznym? podvadenym tetickam, babickam, dedeckum..? podle me ne....
Proc vlastne nemate deti s manzelem? Nejde to, nechcete?
podle me to manzelvi stejne jednou reknes, ale osobne si myslim, ze to nespecha. Pokud mate pekny vztah, riskla bych to a rekla bych mu to - ja osobne nad vinem, pri spolecnem veceru doma, vsechno to, co jsi psala, jak jsi jednou prozila ulet a ted kazdej den zijes ve strachu, probulela bych se tim priznanim. Myslim, ze manzel to nebude chtit rikat vsem okolo - ani pribuznym ani kamaradum. A podobnost? Ta muze byt i k nekomu ze vzdaleneho kolene. Nekdo ma deti sve vlastni kopie, jiny zase ne. Pravda, pokud tvuj byvaly milenec neni vas soused a syn neni zrovna jeho kopii.
hozne bych zvazila rict pravdu manzelovi. On podle me nejistotu ma take, tusi. Ale nestoura se v tom a je s vama. Takze - bud to nechce nacinat, nechce vas (take - stejne jako ty jeho) ztratit nebo tu pravdu znat nechce. Ber v uvahu i vase dite. Pro syna je to tata. Kdyz by manzel pravdu neunesl a odesel (jak tu nekdo psal), pak by to byl velky sok pro dite. Nebo az se vam narodi dalsi dite - nebude manzel pak delat rozdily? Mozna nejak podvedome?
tohle vsechno bych zvazila. I tak si myslim, ze az se odhodlas k rozhovoru s manzelem, ze ti rekne "ja uz to tusil od zacatku...".
Předchozí