Tak právě jsem na tvůj dotaz odpověděla nevědomky výše, neboť přesně tato invektiva mě napadla, když jsem byla obviněna, že bych běžela říci svému imaginárnímu synovi, že snacha je coura
. Je to vše velmi teoretické a nikdo z nás neví jak by se opravdu zachoval - nicméně zase je to trošku odlišná situace - zde lhala Slávka, tedy matka svému partnerovi a okolí. Pokud by se diskuse zúčastnila její matka, patrně bychom se něco dozvěděly. V pozici matky dcery coury se domnívám, že bych byla opatrnější, protože bych chránila své dítě....ale neznamená to, že bych jí radila ať se zachová dle článku - zkazí si celý život lhaním a čekáním na průšvih a stejně by mi přišlo líto "podělat" si vztah, který by měl být založen na úctě a upřímnosti takovou zásadní lží. Své dceři bych asi doporučila vylézt s pravdou ven a případně bych řešila, zda jít na potrat (v případě, že by jí muž opustil) nebo zda to zvládneme a její život to úplně nezkazí.... Záleží na tolika faktorech a už se dostáváme jinam. Závěrem bych chtěla dodat, že bych ani své dceři potenciální couře, lhářce a podvodnici neradila toto jako vzorový model jednání
(a to je chudinka terpve desetiletá)