| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

Tak právě jsem na tvůj dotaz odpověděla nevědomky výše, neboť přesně tato invektiva mě napadla, když jsem byla obviněna, že bych běžela říci svému imaginárnímu synovi, že snacha je coura :-). Je to vše velmi teoretické a nikdo z nás neví jak by se opravdu zachoval - nicméně zase je to trošku odlišná situace - zde lhala Slávka, tedy matka svému partnerovi a okolí. Pokud by se diskuse zúčastnila její matka, patrně bychom se něco dozvěděly. V pozici matky dcery coury se domnívám, že bych byla opatrnější, protože bych chránila své dítě....ale neznamená to, že bych jí radila ať se zachová dle článku - zkazí si celý život lhaním a čekáním na průšvih a stejně by mi přišlo líto "podělat" si vztah, který by měl být založen na úctě a upřímnosti takovou zásadní lží. Své dceři bych asi doporučila vylézt s pravdou ven a případně bych řešila, zda jít na potrat (v případě, že by jí muž opustil) nebo zda to zvládneme a její život to úplně nezkazí.... Záleží na tolika faktorech a už se dostáváme jinam. Závěrem bych chtěla dodat, že bych ani své dceři potenciální couře, lhářce a podvodnici neradila toto jako vzorový model jednání :-) (a to je chudinka terpve desetiletá)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.