A o tom to je.Právě jste si sama odpověděla.Vy jste měla problémy s těhotenstvím a to je voda na mlýn českobudějovickým porodníkům.Čím více problémová maminka je tím lépe.Proč? Jde o peníze,které jim pojišťovny musí platit.Pokud je maminka bez problémů tak se porod pro nemocnici nevyplácí.Udělejte si takový soukromý průzkum spokojenosti s českobudějovickou porodnicí.Většina spokojených maminek je z řad těch,které leželi na rizikovém odd a jen menšina těch,které jejich péči nepotřebovali.
Jakou mám výtku?Jejich více.Ale snad největší je,že mne rodil nezkušený lékař(chodili mu tam radit starší lékaři)a musela jsem větší část první doby porodní ležet na zádech a tlačit přestože to ještě nebylo k tomu.A nakonec byl syn porozen kleštěmi.A bez udání důvodů jsem ho 24h neviděla.Jen mi ho asi po 2h ze 4h strávených na sále přinesli přiložit.To až po tom co se manžel rozčílil na sestru,která si ve vedlejší místnosti pila kafe.A to se nezmiňuji o tom,že intimní prostředí,které prezentují na webovkách i v předporodním kurze je jen jejich bujná fantazie.Vyšetřovna i sprchy na chodbě.A v únoru permanentně otevřené okno ve sprchách i na monitoru.A reakce sester na prosbu o zavření.Odnesla jsem to chřipkou.
Možná jsem úskoprsá a problémy si vymýšlím,ale neznám ženu,které by nevadilo,že jí vyšetřují na chodbě kde se neobtěžují ani zahrnout závěs.
Předchozí