Souhlasim s otazkou soukromi pro plod v mem brise. U obou deti jsem byla jen na 4 sono vysetrenich placenych pojistovnou a vsechny nadstandartni jsem odmitla (rozhodne ne z financnich duvodu). Vyjevy na ultrazvuku me nechavaly chladnymi, mnohokrat jsem se radeji ani nedivala, ani jsem nechtela znat pohlavi plodu. Citim to tak a treba nechapu, jak se muze znama chlubit tim, ze v 12tt ceka chlapecka (Mudr preci videl pindika!) a oslovuje svoje bricho jmenem. Co kdyz se nakonec narodi holka? Nebude to vuci ni nespravedlive? A soucasnou modni vlnu 3D ultrazvuku pro poteseni nastavajicich rodicu nedokaze muj mozek uz vubec rozumove uchopit....V tomhle ohledu jsem asi konzervativni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.