Hm, asi jsem se špatně vyjádřila - právě proto, že já i můj muž milujeme milování (hezké spojení:-) se známe dokonale - myslela jsem tím naše těla - ne to, že neexperimentujeme, to samozřejmě ano:-) Ale prostě možná nejsme na to zahalovat určité partie kraječkama, nebo bavlnou (ať si každý dosadí co chce;-) Jen jsem tím chtěla dát za pravdu Monty, že opravdu po několikaletém vztahu kdybych nastoupila v prádélku na domácí striptíz, tak si budu připadat přinejmenším nepatřičně, spíš hodně směšně. A to ještě jednou opakuji, že experimentujeme v různých rovinách... A taky nosím tanga, le i bokové kalhotky, taky s nohavičkama... Doma nechodím v teplákách a údajně jsem hezká ženská:o)
A mimochodem - nezdálo se mi, že tu dvě ženy psaly, že nikdy neviděly své muže opilé? Pro zajímavost - jsou abstinenti? Můj muž není alkoholik a asi tak 2x ročně příjde "jak zákon káže" takže se mi zdá divné, že (POKUD NEABSTINUJÍ!!) se vašim mužům nikdy nezadaří? A v příspěvku předtím si místo opilého muže můžete představit třeba nemocného, třeba zvracejícího... To jsem totiž myslela - jako že znám svého muže snad ve všech situacích...
Předchozí