Nejen chlapi jsou svině. Plánovali jsme s manželkou 3 dítě, ale bohužel se po 2 měsících nezadařilo a moje žena najednou otočila - jasně, že se asi po 4 měsících ukázalo, že má milence. Byli jsme ideální pár - já jí miloval a udělal jsem ji vše co jsem ji na očích viděl ještě dřív než si o to řekla a stejně ( prý si to chtěla vyzkoušet a utopila se v tom ). To co následovalo byl jednoduše masakr. Okamžitě prodala dům ktarý jsme právě dodělali a já se musel odstěhovat do pronajatého bytu. Vše směřovalo k rozvodu, ale děti nám oznámili, že chtějí být u mě a to byl další zlom - manželka si najednou uvědomila, že přichází o vše a vrátila se. Já se nyní topím v myšlenkách, že je to jen kvůli dětem 14 a 9 let a jestli má cenu pokračovat. Jsem akorát zralý na psychouše. Ta strašná nedůvěra mě sžírá, ale snažím se věřit. Nyní pracujeme na 3 dítěti a já přenýšlím jestli bude vůbec moje. Jo jo dámy - život je svině a vyhrává ten kdo miluje míň a já holt prohrál. Je jedno jestli je to chlap nebo žena - je to o sobeckosti. Pokud někomu řeknu ano a jsem v našem případě 15 let šťastný/á , tak opravdu nemáme právo riskovat štěstí dětí a partnerů jenom pro to, že se chceme pobavit.
Předchozí