Ahoj, díky za příspěvek. Hledat informace bylo pro mě obtížné, takže takovýto přehledný soupis je moc prima. Co po jednou roce věku? Lucinka už má 2 roky. První rok jsme v podstatě dodržovali tebou uvedenou dietu. Pouze od 10 měsíce jsme přidali neslazené jogurty Aktivia nebo Holandia a nedávali jsme první rok žádné maso, naopak jsem dávala žloutek. Ale myslím, že je důležité to opatrně zkoušet s novými věcmi a být opatrný na hůře stravitelné potraviny jako jsou mléčné výrobky, bílý cukr a lepek. Co sladkosti? Jaké kupovat dvouletému dítěti? Přijde mi "přísné" držet ji od cukru dál. Kupuji slále hlavně dětské sušenky, příležitostně hořkou čokoládu či Lipo a gumové medvídky. Nemáte nějaké tipy? Lusika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.