Ja jsem alergik a rozhodne jsem ve sterilnim prostredi nevyrustala mam to vrozene. Myslim si, ze dietou atd. se da pouze zmirnit riziko tech ataku alergie, ale ne alergie samotna. Sestra ma celiakii tudiz syna jsem kojila 15 mesicu a lepek jsem zavedla v jeho roce, od narozeni ma vyrazku na tvarickach a ted ji ma i na rukach a nohach. Dalo by se rici, ze ho krmim tak jak krmim sebe. Potom co jsem prestala kojit se mi alergie hrozne zhorsila. mam pocit, ze posledni 4 mesice ani tak neziju jako prezivam. Absolutne na me nefunguji zadna antihistaminika jedine cim si ulevuji na noc je dithiaden anebo piju rozpustne calcium to mi taky pomaha. Nase dite ma 70% sanci ,ze bude mit alergii a astma. Jsme alergici oba dva zajimave je, ze manzelovi se po narozeni maleho taky zhorsila alergie a astma. Jestli na to ma vliv i psychika?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.