Když jsem byl hodně malinkatý, bylo mým zvykem, že jsem tajně olizoval a upíjel Magi do polívky - dnes ho už pěkných pár let nepoužívám, protože mi vůbec nechutná - a přitom to pro mne kdysi bylá ohromná chuťovka. Jelikož jsme mívali kdysi doma kachny, tak to bylo celkem časté nedělní jídlo a táta nám dětem dával do malé skleničky taky decku piva "k mastnýmu". Des vypiju průměrně 2-3 piva týdně, tvrdý nepiju vůbec (přestože jsme kdysi, jako prckové, dostávali v Bulharsku o dovolené prevenci - denně polévkovou lžíci końaku). Mlíkovku kterou jsem jako malý zbožńoval dnes nemůžu ani cítit. Takže s těmi zažitými chutěmi bych to nebral tak vážně. Pochybuji, že někdo dá dvouletýmu dítěti tuplák 12 na žízeň a na lahváče dudlíka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.