Jo přesně takhle jsem vyrůstala..... a jsem alergik....od svých cca 9let..to tomu nikdo nevěnoval moc pozornost....když mi začalo vadit jídlo....tak mě opbčas nutili časem mě nechali být..nikdo to neřešil...
když bylo staršímu synovi 3roky a mladšímu 5měsíců..skolabovala jsem po ani né gramu mrkve......vyšetření na alergo ....dopadlo otřesně....
moje první vyšetření ke zděšení Dr. moje mamka to měla za kravinu, že přece nebudu alergik...Nikdo není jsme z vesnice...
No a výsledek...nyní se mi bojí dát všichni cokoliv k jídlu...aby se záchvat neopakoval.....
V rodině nikdo nic nemá..... a já jsem "alergickej chcípák"(TAK SI ZE SRANDY ŘÍKÁM)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.