Val,
moc hezky si to napsala. Já zatím nevím co si mám myslet. Mám 2,5 letého andílka a kvůli moc velkému plakání při mém odchodě do práce jsem vyhledala psychologickou pomoc (kde mi z mosta doprosta paní dr. řekla: maminko máte postižené dítě - aspergerův syndrom). Do té doby jsem o něčem pdobném neměla tušení a poté jsem měsíc nedělala nic jiného jenom se vrtala v internetu a studovala knižky. Teď si nejsem moc jista - v něčem snáď ano, v něčem vůbec. Můj chlapeček v 1,5 roku už znal všechny písmenka, ve dvou letech je četl (písmenka) na bilbordech a nadpisech, umí počítat do 20, umí sčítat do tří, mluví 2 jazyky, mluví hodně a krásně, miluje až fanaticky auta, vláčky, koleje, je absolutně neagresivní , naopak je tak důvěřivý k dětem, až mi je ho líto, má problémy s cizími lidmi, ale když se oťuká jde to. Já teď jsem na pochybách - má aspergerův syndrom? Nemá? Rozhodně děkuji za tip na vyšetření a Val prosím (jenom pro případ), dala bys mi adresu té školy? V každém případě, ať je tak nebo naopak - Aspergerův syndrom pro mně není postižení, prostě a jenom vyčníváme z davu.
Předchozí