Taky děkuju!U první dcery jsem se numerologií moc nezabývala.Měli jsme vybrané jméno,které se nám líbilo.V den porodu jsem měla pocit,že je špatně vybrané a než jsme odjeli do porodnice,tak jsme ho změnili.Manžel kupodivu ani neprotestoval.U druhé dcery se mi dostala do rukou kniha o numerologii a jméno jsem vybírala podle toho.Manželovi jsem navrhla tři možnosti a on s jednou souhlasil.Jméno se k dceři opravdu hodí.U té druhé taky,jen mám pocit,že ještě více prohlubuje její přecitlivělost danou i datem narození.Tak se jen mrknu,co na ten výběr řekne někdo jiný. Někdo možná řekne,že je to úplná blbost,ale kdybych to nepozorovala na té druhé dceři,tak bych tomu také nevěřila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.