Už je to docela dlouho, co mi moje starší dcerka přpravila velmi krušné chvilky. Stále mi je občas připravuje, ale nyní jsem na ně docela zvyklá. Opravdu jsem si svoji první mateřskou dovolenou neužila. Nebyla jsem na to neustálé řvaní připravená. Nikdo mi nepomohl. Domácnost stála Manžel by radši ani nechodil domů. Také byl bezradný. Nechci se příliš rozepisovat, je toho opravdu hodně k napsání.Chci tě povzbudit. Situace se zlepšovala v momentě, kdy s námi Anička začla lépe a lépe komunikovat. Nyní má 3,5 roku. Stále je hlučná. Dokáže mluvit celý den. Má z toho uzlíky na hlasivkách. Je velice svéhlavá a vznětlivá. Často řešíme nějaké konflikty. Nerada takhle škatuluji své děti, ale chci ti ji lépe přiblížit. Je velice zvídavá a bystá. Myslím si, že to sama se sebou nemá lehké. Všechny emoce s ní zmítají. Je hodně impulsivní. Problémy ve školce nemá, je velice společenská a z kolektivu nijak nevybočuje. Konkrétní rada není. Děti potřebují lásku a pochopení. Ve stavu vyčerpání, jaké si já pamatuji, bylo obé téměř nemožné. Vydrž! Bude se to zlepšovat. Trochu si zvykneš a naučíš se, jak na ni.
Předchozí