| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Mha přede mnou, mha za mnou aneb kouření

Vy tomu tady zase dáváte.... já jsem kuřák, dokážu v nekuřáckém (a někdy i kuřáckém) prostředí vydržet bez cigára poměrně dlouho (v klidu i týdny).

Doma mám ke kouření určenou vlastní kancelář a zapálím si nejčastěji při práci. P.S. dobře větratelnou..... přesto nesmrdím (to jsme řešili s manželem mnohokrát - on je totiž nekuřák), možná je to tím, že si denně myju vlasy, často ruce a několikrát denně si čistím zuby (bylo by mi blbý dávat dětem "smradlavou" pusu). U mně zapálený cigáro není lék na stres, naopak, je to něco jako svátek :-)) i když nezdravý.

Přesto: zákony mohou být různé, nebudeme-li k sobě ohleduplnější, je to stejně k ničemu. Zahulené znám poslední dobou jen opravdu putyky 4-té kategorie, tam nechodím, a děti bych tam nevtáhla rozhodně.

Většina restaurací, kde jsme se poslední dobou pohybovali, zcela automaticky dodržuje právě pravidlo, že v době jídla NE, případně je velmi dobře odklimatizována.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.