| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kdo zná dítě nejlépe?

Libushe:
NO, ono to KM bylo hlavne kvuli toho, ze jsem musela prestat kojit uz druhy den po narozeni kluka. Kluk mi totiz behem prvniho kojeni znicil bradavky ja nemohla ani odstrikavat. Skoncila jsem na injekcich a pomohla mi az babska rada sousedky z vesnice: namazat prsa obycejnym maslem, zabalit do pleny, pak do igelitu a nechat pres noc. No a pomohlo to, ja se rano probudila v kaluzi mlika. Takze nektere ty rady nasich babicek jsou k necemu dobre. Ale kojit jsem nemohla. Proto jsem hned poprichodu z porodnice utikala do obchodu a kouila plnotucne cervene mliko (opet na doporuceni me matky a me babicky, ktere na mne cekaly doma). Dvakrat jsme to prevarily (zaden sunar, feminar, eviko), pridala cukr a jak si Misa pochutnaval. Nic mu nebylo a rostl jako z vody. Nema zadnou alergii, proste nic. A taky se mu nic nestalo, kdyz jsem mu ve trech mesicich dala vanilkovy pudink, nebo caj s rozmixovanymi piskoty nebo krupici pres flasku. Ja jsem proste nebyl ta ustrasena mamina, ktera se boji toho, ze by jejimu mimcu neco bylo. Samozrejme uznavam, ze kdybych sama videla, ze to nesedi, vysadim to. A v dnesni dobe si nedovedu predstavit pri tech cenach, kdybych mela kupovat ten Sunar, nebo co se dnes vyrabi. Naposledy jsem ho videla za cca 50,/ Kc.Mozna uz stoji vice. A to nemluvim o ostatnich vyrobcich - presnidavky, kasicky atd.

TO, ze se detem nema davat do jednoho roku KM je podle mne jen pouha agitace. Jinak si to nedovedu vysvetlit. Neco jineho je, kdyz se dite narodi s anomalii na nektere latky,ktere mliko obsahuje. Pak teprve u neho vypukne ona alergie.
Ale co, kazda mamina si to svoje dite opatruje podle sveho. Ja, pokud bych mela dneska jeste jednodite, budu postupovat stejne, jako pred 20 lety.
Dobry priklad je s tim ksirovanim, ja jsem nikdy takhle deti netrapila, dala jsem je na zem, na pisek, na travu, ze se zaspinili, tak at, vsak mam doma pracku, ona to vypere. Ale bat se,ze bude mit v plenkach pisek, jezis, umre snad z toho? Ale to je prave ta velka prehnana peclivost dnesnich maminek...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.