Já si právě už dopředu zjišťovala něco o paní učitelce (byly ten rok 3 první ročníky) a vybrala si podle mě tu nejlepší. Náš mladší má LMD a je prostě "svůj". Za ty dva roky neměl problém s chováním ani s učivem. Pokud mu něco nešlo tak jsme byli upozorněni na co se máme soustředit. Ono je trošinku těžší učit se s dítětem s poruchou soustředění, protože se kolikrát stalo, že mě ani nevnímal. Naštěstí mu stačí výklad učiva ve škole, doma se píšou úkoly a opravdu jen, když něčemu nerozumí tak si o tom povídáme - nějaké biflování u nás nepřipadá v úvahu. Po hrozných zkušennostech s jednou p.učitelkou (jen jednou a měl ji naštěstí jen poslední rok) v mateřské školce jsem se prostě více zajímala, kdo bude mého syna učit. Udělala jsem dobře, ve škole neměl vůbec žádné problémy - letos začne třetí třídu a bude mít novou paní učitelku, tak uvidíme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.