| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ubrečená Lucinka

Ahoj všichni,koho můj článek zaujal a kdo máte třeba podobný problém. Ve zkratce tedy jak to u nás teď vypadá.Lucince je 10 měsíců a jeden týden a vše se dost zlepšilo.Před pár dny začala místo plazení, kdy vše táhla jen ručičkama a jednou nohou se odstrkovala, lézt.Taky si už asi týden sama sedne a když chce něco, co je nahoře, tak jde na kolínka a začíná se pokoušet postavit. Nicméně stále řeší jakýkoliv problém, nepohodlí či špatnou náladu brečením.Jsou dny, kdy je jako sluníčko, ale i dny, kdy když ji nechováme tak hodně probrečí.Když jsme doma, tak je to většinou dobré, ale když jsme v cizím prostředí, tak beze mne pláče a to i když mne vidí a jsem kousek od ní. Často se ráno probudí a když ji ve vteřině nevezmu do náruče,tak začne brečet. Když má hodně podnětů, tak je to dobré a to na mne i na nějakou dobu zapomene. Jinak jdeme příští týden na rehabilitaci, protože se mě ani doktorce nelíbí, že má velmi často sevřená chodidla, tak jak to mají novorozeňata. Toto sevření měla prakticky celých 6 měsíců v období neustálého pláče. Co mne také docela udivuje je fakt, že často spí jen jednou denně a to zhruba 1,5 hodiny.Jsem opravdu zvědavá, jaký typ člověka se z Lucinky vyklube.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.