Když si vzpomenu, jak jsem jako 6-ti či 7-mi letá trávila prázdniny tím, že jsem se se svým starším bratrem (leckdy i bez něj) potulovala po městě (J. Hradec - tedy žádná vesnice), za městem i všude možně, běhá mi mráz po zádech. Dcerce teď bude 6 a nepustím ji nikam než nadohled. Proto jsem ráda, že s mými dětmi to bude jinak. Ovšem my pro ně máme na výběr ze všech 3 přijatelných variant. Na zahradě máme bezpečné hraní v domečku, na houpačce a pískovišti, za plotem máme probíhačku v lesíku a na louce a u mojí mamky v bytovkách hřiště se skluzavkou a prolejzačkami a bytovkovými dětmi. A co se jedovatých rostlin týče - ty si tedy nepořizuji. Kvetoucí ano - syn už dostal žihadlo - ale tomu se nedá vyhnout nikde. Proč však pokoušet štěstí tím, že si vysadím jedovaté rostliny??? Že se nemá nic trhat a jíst, je můžu naučit i bez nich...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.