| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ráj na vaší zahradě

Pro mě poplácávání po zadku nic přijatelnýho není - vždyť jsem tam dost jasně napsal, že to nedělám (a nedělám to proto, že je to primitivní pozdrav hulvátů - naopak doma tenhle přátelskej pozdrav praktikuji poměrně často, páč se to manželce líbí - a to opravdu, spíš by považovala skoro za urážku kdybych to neudělal protože má pěknej zadek a ona to bere jako bych jí ho chválil). Asi jsem očividně uvedl blbej příklad, ale neměl jsem čas přemýšlet nad stupidními americkými žalobami typu: popálila jsem si hubu o kafe protože tam nebylo napsaný, že když se voda uvaří, tak je horká - chci 10 mil dolarů, nebo: na mikrovlnce nebylo napsaný, že se tam nesmí sušit kočka - chci 50mil dolarů za kočku atd. atd. Z celýho mýho názoru o tom proč jsou dneska rodiče opatrnějí než ty naši (a taky žiju, stejně tak jako mí vrstevníci, které rodiče dle dnešních norem "zanedbávali" stejně jako mne), jste se chytli jen tý "prdele", která byla jen jako rychlej příklad. Nic jsem tady nebagatelizoval - to se taky za chvíli můžu dozvědět, že tvrdím že znásilnění není nic hroznýho, protože od toho ji každá má. Máloco mě nadzdvihne, ale pokud jasně napíšu, že to nedělám, tak to nedělám ať už to je povolený, legální, módní, legrační nebo trestný. Až se tu bude řešit otázka poplácávání ženských po prdeli, tak se k tomu vyjádřím - teď jsem ale psal úplně o něčem jiném. Psal jsem o tom, že styl výchovy dětí probíhající před cca 30ti lety, by podle dnešních norem přihlížejícím k hromadě úchyláků a dementních rodičů týrajících své děti, byl dneska prakticky nemožný. Pokud se totiž na vás doktorka při objevení každé modřiny dívá pomalu jak na hrdelního zločince tak je to v pořádku pokud jste tu modřinu udělali dítěti Vy. Ale náš prcek vypadá jak po nakládačce pořád - otlučený lokty, kolena, nohy samá modřina ruce to samý - pokud bychom měli doktorku, která nás dobře nezná, tak nevím nevím jak bych to vysvětloval.
A vy se ze všeho toho chytnete jen tý prdele.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.