Tatchude, ty saďoure, takhle mlátit dítko. Sociálku na tebe.
No přiznám se, že taky uplatňujeme výchovnou metodu: dvakrát Komenský, potřetí Frištenský. Tudíž taky občas vysvětluju ručně. Ale když chci, aby se dožil aspoň dalších narozenin, tak mi občas nic jiného nezbývá (a že jsem zkoušela i tu domlouvací metodu, jít příkladem ...atd.). On je to moc hodnej a rozumnej kluk, ale jak mu rupne v kouli a něco si umane, tak je každý slovo marný. A zavřít ho na vyvztekání do pokojíku, tak odjistí okenní pojistky a odejde oknem udělat si to, po čem jeho srdce plane(už se nám stalo, naštěstí v koupelně v přízemí - byl docela šok, když si přišel dveřma pro něco do pokoje ani ne 2minuty poté, co měl být v té koupelně, v pokojíku jsme ho sbírali z parapetu, po chvilce, co nám došlo, že vlastně by to mohl zkusit). A vzhledem k tomu, že má pokojík v patře je to dost o ústa, takže občas prostě nějaká ta výchovná na zadek přiletí a světe div se, přehodnotí (většinou) své cíle a už to nemusí tak nutně. Ať to bylo cokoli. Takže na každého platí něco jiného.
Jinak co se Tačůda týče, taky nevím, jak se to píše, ale v té brusli byl boží.
Jinak toho plácání po zadku, neznám (krom mého táty, který tak občas plácne mámu a mě, která toto sexuální obtěžování občas praktikuje na svém mužikovi)nikoho, kdo by po zadku plácal, navíc cizí osoby a na veřejnosti, takže taky nějak nechápu, odkud se to brojení bere, ale očividně to spousta zde přítomných zažívá dnes a denně, tak se i tací jedinci najdou. Osobně tohle mi někdo úplně cizí někde udělat - plácnout mě po zadku, tak by mě to tak překvapilo, že bych se na žádnou reakci pravděpodobně nezmohla. Jen bych zírala oněmělá úžasem, co za lidi taky chodí po světě.