K tomu se nedá říct nic slušného...... Ale překopíruji Ti sem jeden zajímavý příspěvek, co se možná na Tebe hodí: Škola vztahů podle Bravíčka : David aneb myšlení řeznického psa. Nezralost a dětinskost z toho jen kouká. Přeloženo a shrnuto do jedné věty: "Já chci a chci a chci !!!". Ještě chybí poloha ležmo a mrskání ručičkama nožičkama. Ať si klidně pro mě za mě svádí třeba třicet ženáčů najednou, ale ať to neomlouvají stupidními alibistickými moudry typu "lásce se neubráníš" nebo "Je to naše přirozenost". Tyhle kydy patří do památníčku puberťačky, ne do života. Proti sobě tady zcela v opozici stojí dva principy - "nečiň jinému, co nechceš, aby jiný činil tobě" a "já chci". A mezi tím stojí obyčejná lidská svobodná vůle. Někdy slabá, někdy silná. Nevymlouvejte se na lásku, ta s tím nemá co dělat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.