| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jít za svým srdcem?

Dost mě udivuje hrubost a ubohost většiny příspěvků. Jasně, velká většina se shoduje v tom smyslu, že tahat chlapa od těhotné je nemorální. Ale co nějaká kultivovanost projevu? Chodím na Rodinu docela často, dočítám se tu o tom, jak sestřičky v nemocnici nemají čerstvou maminku oslovovat "maminko", jak se všichni mají chovat ohleduplně k těhotné, k našim malým rozverným dětem, všichni mají být chápající, ale my sami asi nemusíme... Omouvám se za svoje moralizování, ale asi je to tím, že jsme doma právě řešili jak co říct tak, aby to druhého neponížilo.

Jinak si myslím, že autorka má opravdový problém. Je totiž zamilovaná a zamilovanost je slepá a sobecká. Myslím si, že vyřešit by si měl prvně ten chlap, co on vlastně chce. Bez nátlaků a konkurenčních bojů. Stavět se do pozice zboží, které chce obstát v konkurenci, to bych nedělala. Tohle se nevyřeší hned a bude to chtít trpělivost a bude to bolet.
Možná to ten pravý ani není, ale to jen úvaha. Nevím, jestli já mám toho pravého, ale když jsem mého muže poznala víc, napadlo mě, že tohle je člověk, se kterým bych chtěla mít děti. Podobně to cítila většina kamarádek. Prostě tam byla ta myšlenka na rodinu, ne jen na osobní štěstí. Dřívější vztahy o tomto nebyly, tam jsem myslela na sebe. Přála by sis, aby tohle byl tatínek pro tvé dítě? Jestli ano, tak vydrž, čas ukáže. Nezávidím však muže, který má děti už se dvěma jinýma ženama. Příliš bych se bála, že já budu jen třetí v pořadí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.