| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jít za svým srdcem?

Mižajúce,dámy,
je až zarážajúce aké ste všetky,až na 2-3 výnimky100%-né,a "spávne" a "morálne".
V krajine,kde je každé druhé manželstvo rozvedené,a hlavne z dovodu nevery.Možete mi teda vysvetiť,s kým sú tí chlapi neverní,ak vy všetky máte tak "jasné" a "pevné " zásady,a neotrasitelnú morálku??Chcela by som vážne vidieť tie vaše úžasné manželstvá a partnerstvá,a čo sa vám doma varí v "hrnci pod pokrievkou".
Kto vám dáva tú istotu určiť chlapa toho príbehu za jasného hajzla,tehotnú partnerku za jasnú chuderku,a autorku článku za jasnú potvoruú e to som použila to najmiernejšie slovo,akým ste ju počastovali/?Nenapadlo vás,že možu byť len všetcia velmi neštastní,zalúbení,a nerozhodní.Vzťahy sú ovela komplikovanejšie a nikto im nemože rozumieť.Iba vy,pisatelky diskusie, máte pocit,že máte patent na rozum a na definitívne a jednoznačné riešenia!!
Osobne si myslím,že autorka je vo velmi ťažkej a nezávideniehodnej životnej situácii,a že vaše odsúdenia a nadávky jej skutočne nepomožu.Nezávidím nikomu z toho trojuholníku a ani by som nechcela byxť na ničom mieste.Ak by sa to ovšem niekedy stalo,myslela by som hlavne na jednu vec,že každému z nás ože druhý človek ublížiť len do tej miery,do akej to dovolíme.Čiže byť konkrétne na mieste autorky,by som intenzívne zvažovala,či to všetko za to stojí a či to zvláda.Asi moc nie,ak ju to tak bolí a trápi.
A nie preto že je tá najvačšia mrcha na svete,ale preto ,že má velmi tažkú životnú situáciu.Ktorá može postihnuť KAŽDÚ,opakujem KAŽDÚ z vás!!!!!Vrátane mňa.A primárne sa to stáva práve tým,čo sa najviac bijú do pŕs,najviac sa oháňajú morálkou.
Ale drahé dámy,morálka nie sú kecy,ale schopnosť pochopiť a pomocť nájsť východisko,alebo aspoˇn cestu k nemu.Ale to vy,ctené,pisatelky-ukrižovatelky,by ste museli byť rozhladenejšie.Nie s tak prízemným a čiernobielym videním sveta,aký má vačšina z vás!!!!
Píšete ako vm ja zle z autorky,tak mne smiešne a naivné pripadáte skor vy!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.