Je správné, aby muž opustil těhotnou ženu, i když jí už nemiluje?
To je otázka první. Nevím jak se dost dobře dá rozumně odpovědět na hloupou otázku. Co na tohle chcete slyšet jiného než že ROZHODNĚ NE!!! Nemluvím z pozice těhotné ženy, protože jsem jí nikdy nebyl (přestože jak strašně škaredá těhotná ženská vypadám), ale "chlap" co tohle dokáže je nezodpopvědná a nezralá "sračka" a ne chlap. Pokud chcete spolehlivého partnera do života tak rychle od tohodle individua pryč - takovíhle slaboši si u nás v hospodě ani netroufnou sednout mezi slušný lidi. Letěli by odsud jak papíroví čerti. Nebudu se v tom pitvat, ale bylo by lepší takovýhle odpady neřadit mezi muže, nebo chlapy. Takhle jednají duševně nezralé děti když chtějí novou hračku.
Otázek dalších je tam víc ale shrnul bych to pod jednu odpověď: Moudřejší ustoupí, takže zavelte ústup a pryč od něj a nechte ho s těhotnou přítelkyní - jinak totiž nechápu, jak by jste si sama sebe mohla do budoucna vážit když víte za jakou cenu tohodle "fajnovýho chlapa" máte (já osobně bych ho za takovýhle svinstvo ani nezdravil). Chlap chlapem (nebo muž mužem) se nestává automaticky tím že se mu v podbřišku něco bimbá, umí couvat s autem a dokáže vypít 10 piv za večer. Stává se jím až tehdy když je na něj spoleh, neslibuje co nedokáže splnit, dokáže si obhájit svůj názor a nenechá ve štychu parťáka (partnerku) jen proto, že je to pro něj pohodlnější - zjednodušeně, sprostě a lidově řečeno: Nesere si do huby!
Tenhle pán tam má zatím pěkně nakydáno. Zatím nedospěl a může vydělávat kolik chce a být jakkoli uznávaný odborník na cokoli u mě je to chudák a ostuda mužů pokud ho napadá něco jako opustit těhotnou ženu, pokud v tom měl prsty (no prsty to asi v tomhle případě nebyly).
Předchozí