Všetky máme nejaké sposoby,a nie zrovna podla mojej chuti.Tak ako ani nie je všetko podla mojej chuti,čo autorka písala.V tom s tebou súhlasím.Ale nie je mi sympatické ani zďaleka všetko to,čo ste o nej,a jej napísali vy.Autorka je zaľubená,či už do vhodného,alebo nevhodného,zalúbení sme boli všetcia.Vtedy sme boli VŠETCI zaslepení,nerozvážni a áno,možno aj hlúpi.
Ale vy ostatné zaľubené do toho chlapa nie ste,a mnohé vaše názory sú teda dosť zaslepené iež.Aj keď na opačnú stranu.
Je velká šanca a pravdepodobnosť,že autorka čoskoro vytriezvie a zváži,že nielenže má šance minimálne,ale že jej to všetko ani za to nestojí.
Ale čo vy ostatné?Tiež príde to vytriezvenie a uznanie,že každý má právo sa seknúť,a byť aspoň občas nerozumný a hlúpy?!To ste všetky fakt ta dokonalé,že ste nič v živote zlé a nesprávne neurobili?!Tak to vás vážne obdivujem.Raz možno mnohé z vás vyhlásia aj za svaté.
To všetko neznamená,že súhlasím s tým čo autorka robí,alebo so všetkým čo napísala!!Musím to opakovať v každom príspevku,lebo ja mám zas pocit,že ty si si neprečítala dostatočne to,čo som napísala ja.
Předchozí