To je v pohodě - už pár let se pohybuji mezi lidmi (momentálně teď pracovně vlk samotář a proto ve chvílích volna komunikuji po netu, páč mi pokec přes den chybí) a proto jsem na zvyklej na mnohem drsnější útoky. Navíc pokud nějaký názor po zkušenostech získám, dost problematicky a zdlouhavě mi ho pak někdo vymlouvá a jelikož jsem beran jdu klidně proti všem, protože si myslím, že je to pro mne správné - nikoho ale proti jeho vůli netahám s sebou. Co je ale asi moje velká chyba - nechci mlžit a lhát kvůli zalíbení se někomu. Proto hodně věcí řeším radikálně a rychle - doposud z toho mám mnohem víc pozitiv než negativ a proto v tom pokračuji. Dělal jsem kdysi pošťáka a tam jsem se rychle naučil, že nad vylévání si zlosti a neoprávněnými útoky směrem ke mně musím mávnout rukou a říct si: "Takových v životě ještě uslyším". A navíc jak se říká na každým šprochu pravdy trochu. Ale včera jsem opravdu neměl kam chvátat - doma nikdo a makat se venku nedalo. Ale pokud budu mít možnost napsat sem svůj názor - tak tu budu prudit průběžně při chvilkách dál.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.