| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jít za svým srdcem?

ač mi jisté pasáže tvého ,,příběhu" přijdou trochu ujeté, nemůžu napsat, že si husa (což už tady padlo), protože emoce s člověkem občas zamávají pořádně. Já jsem prozatím při zemi, resp. nepotkala jsem ještě někoho do koho bych se hodně silně zamilovala, nicméně věřím, že s někým podobně zapeklitá situace pořádně pohne.
Nelíbí se mi to, že bys pro něj udělala cokoliv, přijde mi to ponižující, navíc jeho přístup mi zavání klasickým ,,žijeme spolu, ale manželka mi nerozumí, máme spolu dítě, nechci ničit rodinu..." a podobnými kecy. Nepřijde mi jako férový chlap a pokud seš inteligentní a emancipovaná ženská, měla by sis najít někoho, kdo si tě bude vážit.
Milenka je prostě milenka. Nevěře nefandím, ale nemůžu (už) říct, že já nikdy, průšvih ovšem nastává, když ta milenka chce něco víc i v případě, že to pro ní nemá budoucnost.
Momentálně seš na tom asi hodně bledě...ale (ač to vyzní směšně)..nedělej kraviny a zkus alespoň maličko zchladit hlavu. Na místní urážky nedej, nic není černobílé a nikdo neví, jak přesně by se v určitých situacích zachoval.
Good Luck!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.