| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jít za svým srdcem?

Koukám, že jsi si asi docela dobře početla :)
Mě se na životě nejvíc líbí to, že každý člověk je svobodný ve svém rozhodování a zároveň - což je dobré si občas uvědomit - sklízí, co zaseje.
Ani nevím, co jsi čekala, že se dozvíš... Myslím, že většina žen si Tvou situaci promítne do svého života - co by, kdyby... byla v roli těhotné přítelkyně a to se soudí jednoduše a rychle (včetně mě). Kdo asi by na druhou stranu chtěl být na Tvém místě... to asi též nikdo.
Ze všeho nejvíc, když ponecháme stranou můj názor na to co děláš, protože ten důležitý není - je mi Tě líto. Rozhodnout se stejně budeš muset sama a žít se svým vlastním svědomím, které se jednoho dne přihlásí ke slovu budeš muset taky jenom zase Ty.
Jen se zkus zeptat sama sebe - jestli člověk, který dokáže mít dva vztahy zároveň, je opravdu tím, o koho se chceš v životě opřít. Protože za sebe si myslím, že shoda a euforie a to všechno úžasný, co člověk prožívá na začátku vztahu jednoho dne ne zrovna možná skončí, ale obyčejný život a rutina to docela oslabí a i Ty budeš muset na vztahu pracovat a na něčem stavět. O tom manželství (i partnerství) přece je. Pokud dokážeš postavit obdiv a úctu k muži na faktu, že je schopný podvádět dvě ženy zároveň a uvažuje opustit těhotnou přítelkyni, pak máš můj obdiv. Já bych se bála, že na řadě poté můžu být právě já. Ale je to Tvůj život a Tvoje budoucnost.
Takže hodně štěstí v rozhodování :)

PS: Vážně bys byla schopná překousnout to, že jsi vlastně "ta druhá" ?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.