Mám taky zkušenost z pozice dcery. Dnes je mi 38 a máma štve proti otci po 35 letech, kdy už nejsou spolu. Raději už o něm nemluvím a loni jsem měla vlastní příležitost ho vidět (žije v zahraničí a okolnosti to nějak nedovolily dřív) a nyní vím, že každý má své. Zpětně analyzuju, že mi jako dítěti strašně chyběl a nenáviděla jsem lidi okolo sebe, když mě nutili říkat tati novému muži mé matky. Navíc jsem prožila taky vztah se ženatým mužem, na což nejsem pyšná, a raději jsem vyklidila pole. Nebyla jsem jeho první ani poslední úlet. A úžasných mužů chodí po světě spousty. Takže se na pana úžasného se závazky vyprdni. Jo bolí to, ale posílí to. Hledej jinde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.