1. Nešťastní jsme zatím jen dva. Ona to neví a žije ve sladké nevědomosti, že si buduje rodinku se svým miláčkem. Pokud by se to dozvěděla, byla by to pro ní strašná pecka. Nedokážu si to ani představit, co by prožívala. Každopádně buď by to náš vztah stmelilo, nebo rozbilo... no nikdo nemůže odhadnout. Ale jedno vím jistě, ode mě se to ona niky nedoví.
2. Jeho první žena byla pěkný éro, ale manželství se rozpadlo asi vinou obou. Kdo měl na tom větší podíl nevím, a ani se to nikdy nedovím.
3. Jsem sobecká, zlá a nemorální mrcha, která se s ním nedokáže rozejít. Zkoušela jsem to několikrát. Pokaždé bezúspěšně. Po několika probrečených nocích mu vždycky znovu podlehnu.
4. Negativní ohlasy jsem samozřejmě čekala. Taky co jiného, když hodím do placu tak kontroverzní téma. Rozvody, rozchody a nevěry jsou všude kolem. Každá jsme to zažila, ať už osobně, nebo zprostředkovaně. Zhrzené manželce poradit dokážete, ale stejně zhrzené milence ne.... to se prostě nenosí, že?
5. Neseznámili jsme se s cílem zamilovat se, nebo budovat vztah. Jen se nám dobře povídalo a byli jsme zvědaví. Já jsem svou zamilovanost dlouho potlačovala, ale smetlo mě to víc než bych si přála. Trochu jsem doufala, že jim to opravdu neklapne, on se s ní rozejde a bude se mnou. Mnoho vztahů takhle končí a začíná. Jenže šťastná novina přišla poněkud nečekaně a v době kdy jsme spolu randili to nevěděl ani on ani já, a vlastně ani ona.
6. Jestli to, co mi tvrdil o jejich vztahu, je nebo není pravda, samozřejmě nevím. Je mi jasné, že se může stavět do lepšího světla, děláme to každej.
7. Touhle diskuzí jsem jen chtěla vyvolat zamyšlení nad tím, jestli je dobré zůstávat ve vztahu nuceně, kvůli dětem, nebo majetkům, nebo jít „za svým srdcem“. Já osobně mám s bývalým i jeho novou ženou skvělý vztah, proto ve výchově „cizích“ dětí nevidím problém. Pokud bych se měla víkendově starat o jeho potomky, by nezáleželo na mně. Jestli by ona řekla ne, nic bych nenadělala, ale to jsem v článku psala. Ne všude se lidi dohodnou. Mně, mému bývalému a jeho ženě se to podařilo a našemu synovi to jen prospělo... ale jsme bohužel dost světlá výjimka.
Všechny ty, které tu na mě štěkáte, jste přesně ty důry, které při rozvodech používají své vlastní děti jako bojový štít nebo dokonce zbraň. Za žádnou cenu nevyjít vstříc. Když ten parchant rozbil rodinu s tou hnusnou běhnou, tak ať táhne, ale bez dětí. Ty se holt s tím, že už nemají tatínka vyrovnají. A já budu ta opuštěná chudinka, kterou přeci MUSÍ každý politovat.
Ha ha ha, a jste si opravdu tak jisté věrností svého manžela? Jestlipak se o sebe pěkně staráte, abyste byly pro své manžílky i po letech přitažlivé?. Jestlipak cvičíte své tělo, i svou hlavu, pěkně se oblékáte a alespoň jednou za týden se svému milému nabídnete v podvazcích a krajkách?
Předchozí