Milá a zároveň nešťastná Verunko,
při čtení Tvého příběhu, jsem si vybavila příběh své dobré kamarádky. Taky se zamilovala, taky on miloval ji, taky si rozumněli naprosto ve všem a on měl doma taky těhotnou přítelkyni. Jenomže se moc milovali(jistě, na začátku každého vztahu se oba moc milují), tak on dál tajně docházel k mé kamarádce, protože nemohl opustit těhotnou přítelkyni.Aby si svoji tajnou milenku pojistil, zaměstnal ji ve své firmě, kupoval dárky jí i jejímu synovi, posílal květiny, prostě žil na dvě strany. Moje kamarádka byla šťastná, ale jen pokud jí vždy nedošlo, že je ta druhá, že když má horečku, tak jí nemá ani kdo podat paralen a čaj, protože ON je tam kam patří-DOMA.
Ke vší smůle jejich "vztah" prasknul, mu se ulevilo, ale jí nastalo peklo na zemi. Pustila se do ní střídavě jeho i její rodina, kromě osobních návštěv jí posílalai výhružné a urážející zprávy.Byla a vlastně pořád je na tom psychicky špatně.
A co na to on? Pan nejkrásnější, nejchytřejší, nejlepší, tak ten byl spokojený, měl jednu i druhou, obě se trápily a tajně doufaly že to dopadne v jejich prospěch.
Čas plynul a jak už to bývá i moje kamarádka najednou viděla, že i ON má chyby,sice jiné než její manžel,ale taky je má. A k tomu samému dospěl i on, najednou se z té sexy milenky stala utrápená, nešťastná a hlavně odsuzovaná žena.To on už nepotřeboval, nač by své volno trávil se ženou která má ve tváři vrásky, trápení a už ne ten smích, chuť na sex kdykoliv si vzpomene a udělá čas.
Pan ÚŽASNÝ jednoho dne řekl, že už toho má dost a s mojí kamarádkou se rozešel, bydlí se svojí přítelkyní a tvoří hezkou rodinku.
Mé kamarádce zbyla tvrdá zkušenost, opovržení okolí a hledání jiného zaměstnání.
Vše určitě přežije a zvládne, nejvíc ji mrzí ty ztracené tři roky, ty už jí nikdo nevrátí, mohla je prožít jinak a ne čekáním.Růžové brýle sundala pozdě.
Verunko, nikdy se nesnaž nekomu někoho vzít i když to je momentálně ten pravý. Nikdy nebudeš šťasná, když svoje štěstí založíš na neštěstí druhých.
Buď dáma a ukonči to!Chlap který má doma těhotnou ženu a přitom loví na internetu Ti za to nestojí, bůh ví co by dělal Tobě.
Předchozí