Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Gudrun | 88211 |
3.2.2013 18:37:22
Když vychladne.
|
Jája | (IP adresa: 62.168.1.50) |
• |
3.2.2013 11:14:57
Já vyklápím hned. Ono to totiž záleží na tuku, kterým vymazáváš formu. Pokud je to tuk tuhý (sádlo, lůj), musíš vyklopit hned, jinak tuk zatuhne a těsto se přilepí k formě. Já vymazávám olejem a tento problém nemám.
|
PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 | 85405 |
3.2.2013 9:55:06
Mám silikonovou formu, takže chvilku nechám zchladnout a pak prostě obrátím a svlíknu z bábovky. Paráda... :)
|
moudrost 1 | 132022 |
2.2.2013 20:15:43
ja vyklopuji hned.......
|
Evžíček | 52045 |
2.2.2013 20:02:46
už je venku, vše ok, díky za rady
|
vera | (IP adresa: 109.80.47.241) |
• |
2.2.2013 19:58:38
Vyklápim jí hned po vyndání z trouby a pokaždé krásně vyklouzla z formy.
|
Evžíček | 52045 |
2.2.2013 19:46:02
díky
|
Eileenn | 63432 |
2.2.2013 19:45:00
Vyklápím cca 2 minuty PO. Mám skleněnou formu, povede se vždy vyklopit hned.
|
angrešt | 114837 |
2.2.2013 19:43:18
Nechat 10 min chladnout venku, nebo plácnout na formu vlhkou utěrku. Je potřeba rychle zchladit její povrch, aby se "scvrkla" a odtáhla od stěn.
Ane zas ne to chlazení přehnat do úplného vystydnutí, protože pak tuk, kterým byla forma vymazána, ztuhne a přilepí bábovku k formě. |
Evžíček | 52045 |
2.2.2013 19:41:03
Ahojky, zrovna dopékám bábovku a potřebuji rychlou radu, kdy vyklopit- hned, nechat vychladnout? Já už ji nepekla hrozně dlouho, tak si nejsem jistá...díky moc
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.