9.12.2009 9:02:10 Evuša+Adam(6/05)Alexandr(2/07)
špatná příprava k jídlu
Tak já nevím, ale domnívám se, že nejde o žádnou alergii (ačkoli samozřejmě je ananas tropický plod a alergie na něj určo může nějaká být - řekla bych ale spíš v podobě kopřivky atp.). To, co popisujete, bych přisoudila špatně okrájenému ananasu. Také se mi to dřív stávalo, protože jsem okrájela jen tu slupku a vykrojila střed a ananas mě málem sežral za živa. Nyní se slupkou odkrojuji i značnou část vnitřku tak, aby na té části, která se bude jíst, nezůstal ani jeden ten hnědý čuflík (jakoby trn). Od té doby se mi nikdy nestalo, že by mě pálila pusa ani jazyk. Ananas také před nakrájením na kousky oplachuji ve vodě. Zkuste tedy nešetřit a víc okrájet
Zpočátku jsem to dělala trošku s těžkým srdcem - přeci jen ten odpad je veliký, ale takhle si člověk opravdu pochutná. Zrvona teď mám jeden doma - za 9.90 Kč z Kauflandu
Odpovědět