. Světlé je z nepraženého sezamu, tmaší z praženého. Pak může být ještě z loupaného a neloupaného. Některá jsou neutrální, jiná s přidanou solí. Dělá se i slazené, s medem či nějakým sirupem. Sežene se ve zdravých výživých. Na poprvé je to nezvyklé. U nás nejvíc frčí pražené nesolené, ale lepší je asi začít s nepraženým loupaným, má nejjemnější chuť. A nějaké lepší značka -cena bude kolem 100 Kč, není to levná sranda, ale je to hodně zdravý. Já to mám místo mléčných výrobků, sezam je bohatý na vápník.
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.