K snídani střídáme corn flakes a pohankové, jahelné nebo špaldové pukance s jogurtem. Když peču, dávám tak třetinu mouky celozrnné, teď zrovna jsme měli štrúdl, kam jsem ze 400g mouky dala 150 g pohankové, a ok. Taky hodně zapékám se sýrem, to se dá v podstatě jakákoli zelenina (cuketa, květák, brokolice nebo lilek...), někdy k tomu přidám vajíčko s mlékem a pórek a trochu pohanky lámanky.
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.