26.6.2012 21:29:41 helena + veverčátka
Re: Plísňový sýr typu camembert je nahoře dohněda - je to špatně?
může být přezrálý až sušší, a jde už pomalu do "zkažena", ale je to takový ten stupeň, kdy někdo vyhazuje (sýr bývá už více aromatický, ale ještě ne hořký) a někdo si pochutná a nic nevidí. Já bych ho usmažila nebo zapekla.
![~;)](/g/s/2.gif)
Ale hodně záleží na sytosti té barvy. Pozná se to až časem, jestli chytneš listerii či jinou potvoru.
![~t~](/g/s/20.gif)
Ale ta vlastně může být i v super čerstvém sýru, takže buď v poho, jestli je normálně jíš a poznáš, kdy je zkažený a kdy ne. Já mám kachní žaludek, když mi to šmakuje, na dezén nekoukám
![~t~](/g/s/20.gif)
Odpovědět