| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaříme levně

30.6.2012 13:15:40 Katka, zatím bez mimča :-(

Re: Ovčí sýr

No, ono asi hodně záleží na tom, zda je to sýr čerstvý (= nevyzrálý, drobivý, hodně připomínající pevný tvaroh), nebo klasický uleželý sýr (typu "eidam", uzený, plísňový apod.) Čerstvý bych raději nemrazila, pokud ho máš nadbytek, raději jej nakrájej na menší kousky a nalož do kořeněného oleje (jako hermelín). Ty vyzrálé klidně namraž. Z čerstvého ovčího sýru jsem nedávno dělala vynikající hráškovou omáčku s bazalkou - všichni se jen oblizovali.
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Ovčí sýr madelaine 14.5.2012 9:30
*Re: Ovčí sýr pearl 14.5.2012 9:38
*Re: Ovčí sýr Jana, 2/07+10/08+5/11 14.5.2012 10:2
*Re: Ovčí sýr amanvireja 14.5.2012 10:6
**Re: Ovčí sýr Sarele 14.5.2012 11:43
***Re: Ovčí sýr Katka, zatím bez mimča :-( 30.6.2012 13:15
*Re: Ovčí sýr uhugo 14.5.2012 13:38
**Re: Ovčí sýr madelaine 14.5.2012 13:54


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.