| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

20.10.2012 6:23:11 Eleonor

Zavařování hub

Konečně tady rostou houby.
Mám ráda chuť zavařených hub i jejich typickou "mazlavost". Zavařovala jsem je už a vždy jsem omyté a pokrájené houby blanšírovala 5 minut ve vařící osolené vodě. Vodu jsem pak slila.
Teď mi známá řekla, že se houby blanšírují právě, aby nebyly tak mazlavé.Je i jiný důvod ?

Stačí houby povařit rovnou v nálevu a neslívat ?
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
Téma: Zavařování hub Eleonor 20.10.2012 6:23
*Re: Zavařování hub - blanšírovat ? Meta 20.10.2012 9:47


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.