31.10.2012 21:56:51 Nztdt Kgfz
Re: červená řepa- jak ji upravit
No tak pro me je taky borsc klasika a vzacnost, ale v nasi rodine se dela polsky ciry z vyvaru z uzeneho masa, pije se na silvesta vrouci ze sklenenych hrnicku. Pravy rusky jsem jedla kdysi na pionyrskem tabore v nejakem hotelu v Moskve, byl luxusni (chutnal teda akorat me
![:-)](/g/s/0.gif)
)
Jinak nejcasteji delam z repy takovou kremovou vlastne asi zeleninovou polevku, mrkev celer,repa, koreni, rozmixovat a zakapnout kysanou smetanou, zdobim petrzelkou
dale milujeme pecenou repu dle jamie olivera, v alobalu s celymi strouzky cesneku, majorankou, balzamikovym octem..
a super je stava z cerstve repy... pridavam mrkev a jablko... ale tu u nas piju jen ja teda
![:-)](/g/s/0.gif)
)
Odpovědět