, na korpus naskládat celé jahody špičkou nahoru, na to nalít smetanový tvaroh, uhladit povrch a dát do lednice ztuhnout. Pak je to ještě možné před podáváním pocákat čoko polevou, nebo přes šablonu posypat kakaem. Jo a líp to vypadá, když se dělá v menší formě (dort menšího průměru), krém udělá vyšší vrstvu. Na klasický průměr dortu bych dala radši 2 šlehačky k tomu tvarohu a zakysance.
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.