| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácí pekárna

13.2.2014 9:24:57 Ema (+2)

Propadlý chleba v domácí pekárně

Prosím, nemáte zkušenost s domácí pekárnou a běžným chlebem? Ať dělám podle návodu nebo ze zakoupené směsi, pokaždé mi chleba krásně nakyne, ale po upečení není nadýchaný a je propadlý. Netušíte, čím by to mohlo být? Zkoušela jsem vystřídat sušené i normální droždí, jednou jsem dala více vody, pak zase méně... vždycky je výsledek stejný :-(
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Propadlý chleba v domácí pekárně Ema (+2) 13.2.2014 9:24
*Re: propadlý chleba v pekárně Inka 13.2.2014 9:49
*Re: propadlý chleba v pekárně Lída+4 13.2.2014 10:38
*Re: propadlý chleba v pekárně Ema (+2) 13.2.2014 11:42
**Re: propadlý chleba v pekárně Inka 13.2.2014 13:18
***Re: propadlý chleba v pekárně Snapeová 13.2.2014 18:57
*Re: propadlý chleba v pekárně Snapeová 13.2.2014 18:56
**Re: propadlý chleba v pekárně Ema (+2) 15.2.2014 13:25


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.