Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Moncaka | 56657 |
21.9.2017 21:22:18
Mám už roky pekárnu unold, už v ní nepeču, ale jen hnětu těsta, přijde mi, že robot to neumí tak jako pekárna. Čas od času v ní něco odejde, řemen, forma. Zatím jsem vždy dokoupila příslušný náhradní díl. Už jsem několikrát chtěla zainvestovat a koupit lepšího robota na hnětení těsta, ale po přečtění recenzí a shlédnutí několik videí jsem zjistila, že bych nebyla spokojená. Tak jen vždy oživuju pekárku, která mi zabírá hodně místa v kuchyni. Nepeču v ní, používám opravdu jen na hnětení těsta na chleba (kváskový), kynutých těst i těsta na vánoční cukroví.
|
Len | 108740 |
21.9.2017 16:35:53
Ziraf, delam tenhle, nebo jeho obdobu s celymi zrny:
http://www.maskrtnica.cz/celozrnny-zitny-chleba-pro-vsechny/ Dulezite je nechat ho alespon tech dvanact hodin po upeceni stat pred krajenim. Hutny docela je, zitny takovy byva. Zase neskutecne dlouho vydrzi. Delam ho ze zitneho kvasku a zitnych vlocek, jinak celozitny byt nemusi, pak je asi trochu lehci. |
žiraf | 54559 |
21.9.2017 15:37:57
Můžeš dát recept na ten celožitný?
Mně vždy vyšel hodně hutný, jako by "lepkavý". Možná je problém v tom, že se - jak píše - nesmí moc míchat. Díky. |
Girili | 117849 |
21.9.2017 11:59:38
Si rada poctu. Take nam odesla pekarna, meli jsme Moulinex. Ta zase pekla od zacatku moc, chleba byl navrchu hodne propeceny a tvrdy, i kdyz jsem nastavovala svetlou kurku. Vydlabaval se spatne, casem se uplne znicila ta nadoba, pak se uvolnilo to co se tam toci, zacala netesnit, uz me vic stvala nez pomahala.
Potreba urcite neni, ale chybi mi. Mela jsem z ni rada zitne chleby, hodila se, kdyz jsme nestihli nakoupit pecivo k snidani a od te doby, co nefunguje, nepecu kynute. |
PJana | 86863 |
21.9.2017 10:03:22
Mám už skoro 10 let Panasonic a naprostá spokojenost. Funguje bez jediné poruchy, problému. Dobře mísí, dobře peče. Jinou bych nechtěla.
|
Inka. | 141843 |
21.9.2017 9:25:27
Mám DOMO, spokojenost velká.
|
Juillet | 21450 |
21.9.2017 9:10:04
Já měla leta Moulinex,ale odešlo mi upevnění háků, zakoupila jsem ETU, nějakou tu větší a jsem spokojená. Jeden čas jsem dělala chleba klasicky, že jsem v Aidu zadělala těsto, nechala kynout v ošatce a pekla v litinovém hrnci,ale po čase mě to přešlo a pokorně jsem se vrátila k pekárně, je to výrazně pohodlnější.
|
Len | 108740 |
21.9.2017 8:53:55
Mam Panasonic, uz druhy, jsem spokojena. Krome toho mam robot, coz je urcite lepsi hlavne na ten chleba, ale nekdy se mi proste nechce, tak strcim ingredience do Pany a je to. Ma program na kvaskovy chleb, jiny nepecu. A jak pise Kopriva, casto delam celozitny, ktery se jen mirne zamicha, naopak se nesmi premichat, strcim do formy a je to. Nicmene i pekarna u nas najde vyuziti, testo na pizzu a sladka testa jinak nedelam a deti ji jen toastak, coz je jeji obor.
|
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
21.9.2017 8:40:22
Ne.
Peču lepkové i bezlepkové, mám kloudný robot na těsto, litinový tál do trouby a starý pekáč na dno - a šmytec. Když nemám chuť stáčet bochníčky a šašit s moukou (a pak dekontaminovat celou kuchyň), udělám žitnou cihličku do formy (skoro bez práce, kdykoli si můžu zrání zpomalit v lednici). Když mám chuť si zařádit, dělám bochníčky do ošatky. Výsledek s pekárnou nesrovnatelný. |
Buchli | 121873 |
21.9.2017 8:07:03
Mám úplně tu stejnou, že stejné série a se stejnou poruchou. Že je to porucha, jsem zjistila taky až pozdě, až jsme měli internet. Ale už dlouho se točí stejně jen jeden hák. Zatím ji občas používám, ale málo. Ze začátku musím honit těsto na ten jeden hák stěrkou, aby se to zamíchalo. Novou asi pořizovat nebudu.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.