| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácí pekárna

21.9.2017 16:35:53 Len

Re: Domácí pekárna - jakou?

Ziraf, delam tenhle, nebo jeho obdobu s celymi zrny:
http://www.maskrtnica.cz/celozrnny-zitny-chleba-pro-vsechny/

Dulezite je nechat ho alespon tech dvanact hodin po upeceni stat pred krajenim. Hutny docela je, zitny takovy byva. Zase neskutecne dlouho vydrzi. Delam ho ze zitneho kvasku a zitnych vlocek, jinak celozitny byt nemusi, pak je asi trochu lehci.
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Domácí pekárna Cimbur 21.9.2017 8:2
*Re: Domácí pekárna - jakou? Buchli 21.9.2017 8:7
*Re: Domácí pekárna - jakou? Kopřiva Dvoudomá 21.9.2017 8:40
*Re: Domácí pekárna - jakou? Len 21.9.2017 8:53
**Re: Domácí pekárna - jakou? žiraf 21.9.2017 15:37
***Re: Domácí pekárna - jakou? Len 21.9.2017 16:35
*Re: Domácí pekárna - jakou? Juillet 21.9.2017 9:10
*Re: Domácí pekárna - jakou? Inka. 21.9.2017 9:25
*Re: Domácí pekárna - jakou? PJana 21.9.2017 10:3
*Re: Domácí pekárna - jakou? Girili 21.9.2017 11:59
*Re: Domácí pekárna - jakou? Moncaka 21.9.2017 21:22


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.