Krém z ganache x klasický vařený
V sobotu manžel slaví narozeniny. Rozhodla jsem se, že místo dortu mu udělám 40 cupcakes, každý bude držet jednu svíčku. Chtěla bych, aby krém pěkně držel tvar těch spirálek a neroztíkal se. Hodlám použít recept na čokoládové muffiny od Chez Lucie. A teď váhám, jaký krém. Zaujalo mě ganache. Ještě jsem ho ale nedělala, tak si nejsem úplně jistá.
1) Zvládne krém i začátečník?
2) Je potřeba si udělat ganache den před zdobením?
3) Jak dlouho pak vydrží? Péct muffiny budu v pátek, zdobila bych nejraději taky už v pátek. Můžu je pak nechat hotové v chladnějším sklepě? (ne pokojová teplota, ale ani lednice)
4) Nebo byste doporučili spíš klasický vařený krém?
Díky za rady, tipy i informace kudy cesta nevede.

Odpovědět