| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

10.7.2014 15:18:18 Buchli

Re: zavařování meruněk

Jasně, když se steriluje, není tolik cukru potřeba, jako třeba do marmelády, kterou většina lidí nesteriluje. Ale meruňky jsou fakt děsně kyselé. Tak proto je asi lidi víc doslazujou než třeba švestky.
Teď vařím meruňkový povidla a je to kyselý, musela jsem to dosladit.
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Zavařování meruněk Edvi+1+1 10.7.2014 13:3
*Re: zavařování meruněk HelenaPa 10.7.2014 13:4
**Re: zavařování meruněk Edvi+1+1 10.7.2014 13:16
*Re: zavařování meruněk Šuplík 10.7.2014 13:12
*Re: zavařování meruněk -Meruňka- 10.7.2014 13:21
*Re: zavařování meruněk Yuki 00,03,07 10.7.2014 14:6
*Re: zavařování meruněk withep 10.7.2014 14:17
**Re: zavařování meruněk Buchli 10.7.2014 15:18
*Re: zavařování meruněk Buchli 10.7.2014 15:16
*Re: zavařování meruněk *Lenny* 10.7.2014 15:36
*Re: zavařování meruněk angrešt 10.7.2014 16:1


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.