Silvestrovské chuťovky
Hned po Vánocích odjíždíme na týden lyžovat do Alp, kde budeme tedy i přes Silvestra, tak abych měla vše s sebou, už teď přemýšlím na silvestrovskými pochutinami.
Na podobné akce dělám v zásadě pořád totéž -
tuňákovou, vajíčkovou, pivní, sýrovou pomazánku, jednohuby s uzeným lososem, kupuju sýry a sušené šunky, peču cibulový koláč či foccaciu, ev nakládám utopence, hodně vyjímečně hermelín či jiné sýry na kostky, zeleninu na proužky s dipem... a ráda bych repertoár obměnila.
Co přípravujete na posezení s přáteli?? A v té souvislosti mě napadá..jsem milovníkem lilků a kdysi dávno jsem jedla nějaké nakládané lilky, nakrájené na kostičky, naložené do oleje - nevíte , jak na to??
Odpovědět