| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Bruntál

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 528  [Dalších 458 >>]
vendula a holky 50535
30.10.2007 13:59:13
Ahoj všichni,
Marti to očkování na pneumokoka je v tom základním nebo jso ho malému platila zvlášť?
My jsme vloni taky měnili ozdoby, já jsem měla vždycky ty slaměné a jablíčka s perníčky a Terezka chtěla už takový co se třpytí a leskne a tak jsem k tomu nakoupila červené baňky a špici, a dala jsem tam i ty slaměnky a vypadalo to moc hezky, sice to stálo nějakou tu kačku, ale Terka měla z toho velkou radost, tak mě to těšilo taky. Ještě jsem nechala udělat holkám i baňky se jménem.Tak Marti uvidíš, já bych si asi koupila pár těch oranžových a nakombinovala bych to s tou stříbrnou a další rok bych si zase něco přikoupila, aby to nebyla taková pálka, taky jsem to tak udělala, letos těch baněk musím dokoupit taky ještě pár,tak to pořádni promysli.
Tak se tady mějte, malá se za chvíli vzbudí a pak poutíkáme do školy pro Terezku.
Na to setkání se musíme domluvit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Martina+M+M 52447
30.10.2007 9:19:14
Ahoj holky, tak kde jste všechny?
Jak se máte?
My chodíme do školky, zatím jsme zase uzdravení. Ťuky ťuk. Malého čeká na začátku listopadu očkování pneumokoka a příušnice.
Jsem zase sama, manžel v neděli odjel. Už se těším na vánoce a nakupuju dárečky. A co vy? Taky jsem chtěla letos obměnit stromeček, měli jsme už dlouho do stříbrna, a v Kauflandu jsem viděla doplňky do oranžova, lamety, špici a tak, ale celé by mě to vyšlo tak na tisícovku, tak ještě přemýšlím, jestli to nejsou vyhozené peníze. Ale moc by se mi to líbilo.
Malý teď usnul, tak mám chvilku, a navíc nevím proč nám už tak hodinu neteče voda, takže nevím, jak uvařím oběd. Jestli potom rychle nepovalím k našim.
No nic holky, mějte se hezky, a co to setkání???
vendula a holky 50535
25.10.2007 19:59:35
Ahoj, u nás taky probíhalo onemocnění, první padla ta starší a Martinka přesně týden po Terezce, do toho nám začali dělat v bytě nové okna a tak jsme byli vystěhovaní u rodičů, s manželem jsme to tady dávali do kopy skoro celý týden, rovnou jsme to malovali, ale nepočítali jsme s tím, že nám v ložnicí spadne dvakrát omítka a tak jsme jen škrábali a škrábali. hrůza a než se to vše uklidilo
a víte jak to jde s těma prckama pomalu, ale už máme doma pořádně vygruntované.
Tak se tady mějte hezky, držte se a někdy ahooooooj.
Jana a Danielek (IP adresa: 85.207.101.153)
  • 
7.10.2007 22:18:18
Martinko,moc Tě zdravím..... J...mám smutnou náladu tak jsem si nalila panáka
:-) pa a dobrou
Martina+M+M 52447
7.10.2007 20:36:55
Jani, už jsme ok, od zítra nám začíná ten správný kolotoč. Ráno do školky, pak rychle domů, dát malého spát, a v poledne zase do školky. Potom nejspíš k babičce, a večer domů. Manžel dnes odjel, příjezd plánuje na sobotu, takže máme celý týden pro sebe. Škoda, že jste nemocní. My už jsme se snad z toho dostali, tak Vám držím pěstičky, ať jste brzo ok.
Jinak nic nového, dělám trošku pořádky, třídím věci, takže kdo by měl zájem, levně odprodám. Po 5leté holčičce a ročním klukovi.
Na víkend plánuju Ostravu, chtěla bych si něco přikoupit, tak uvidíme.
Jsme taky přímo z Bruntálu.
  • 
7.10.2007 15:11:06
ahoj ahoj Břidla :-(((((((()
holky kde jste všechny,Marti jste už ok? My zase ne,malej ani já ani manžel :-((
nemoci pitomý...
Jinak co tady s tou docházkou uděláme?
PeggyBlacket+E.20měsíců (IP adresa: 85.207.17.154)
  • 
6.10.2007 23:11:14
Koukám koukám,moc se to tady nerozjíždí,holky odkud jste?
Já z BR
x.kacka.x 68389
30.9.2007 12:03:56
Ahojky, já chodím do práce,tak nemám tolik času sem chodit.Chtěla jsem se zeptat odkud jste?? Mohli bychom udělat hromadné setkání :o)
  • 
28.9.2007 20:12:53
holky holky,co je s váma :-)
  • 
23.9.2007 8:47:24
Ahoj Marti,já jsem to setkání včera neupomínala,spíš jsem tě chtěla přivézt na jiné myšlenky :-) všechny si užijte hezkou neděli !!! Pa Jana
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 528  [Dalších 458 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.