| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Bruntál

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 528  [Dalších 468 >>]
vendula a holky 50535
23.12.2007 23:24:11
Všem přeji krásné vánoce, hlavně si to užijte s dětičkama, aby jim na štědrý večer zářila očička, a to je pro nás myslím to nejhezčí. Takže holky hlavně pohodičku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ozvěte se tady někdy někdo!!!!!!!!!!
Dobrou.
Martina+M+M 52447
14.12.2007 19:42:02
Ahoj holky,
jak se všichni máte? Já pořád nějak nestíhám. Ani číst, ani psát.
Michalka má ruku v sádře, přivřela si ji do dveří od auta. V neděli s ní byl na chir. manžel, přijeli že prej dobrý, ve středu na kontrolu, a tam mi dr. jen tak mimochodem sdělil, že to má zlomený, že to v neděli dr. nepoznala. Prý běžte na sádrovnu, skoro se na ni ani nepodíval. O tom, jak dlouho jsme tam celkem čekali, pomlčím. A to tam jdu v pondělí i s malým, nemám ho kam dát.
Babičku jsme měli dodneška v nemocnici, vlastně je to dětí prababička. Takže každý den návštěvy a tak, navíc jsme byla nastěhovaná u mamky, aby na baráku nebyla sama.
Dárky už mám dneškem vyřízené všechny, ještě zabalit. Cukroví peču s mamkou, takže pohoda, a jinak nedělám nic. V týdnu přivezli nový obývák, tak to u nás je takové nějaké nedodělané, ale věnec na dveřích mám, tak to je hlavní.
Každý večer si zapálím svíčku, jo, teď ještě peču chleba, takže vůně nějaká je taky.
Holky, jsem zvědavá, kdy to setkání nějaké proběhne.
Jani, gratuluju k miminku, hlavně zdravíčko.
Tak užívejte adventu a moc se holky nehoňte, máme ještě týden.
vendula a holky 50535
6.12.2007 21:35:43
Ahoj Jani, tak to moc gratuluji a pořádně si to užívej.
Jinak my už máme taky nakoupeno a dokonce i většinu zabalenou, Zítra se jedu podívat do Opavy na vánoční trhy, už se těším.
JanaGl 41954
6.12.2007 8:05:39
ahoj holky,moc vás všechny zdravím :-) je fakt že tu zase dlouho nic :-(
Já mám jednu novinku,čekáme druhé miminko :-) a taky jsem se tak nazlobila v Bruntále že jsem si nakonec zajela do Brna a udělala si kurz manikůry a modeláže nehtů,kdyby jste nějaká chtěla,písněte :-))
Jinak za chvilinku budou vánoce,máte už dárečky? Nebo vás to ještě čeká?
My jsme to letos s manželem vychytali už v listopadu tak máme pokoj :-))
Přeji vám hezké dny a určitě písněte.Jinak srazík bych určitě provedla.
Já se hlásím a kdo se přidá? :-)))))) pááááááááááááááááááááááááááá Jana
JanaGl 41954
6.12.2007 8:05:14
ahoj holky,moc vás všechny zdravím :-) je fakt že tu zase dlouho nic :-(
Já mám jednu novinku,čekáme druhé miminko :-) a taky jsem se tak nazlobila v Bruntále že jsem si nakonec zajela do Brna a udělala si kurz manikůry a modeláže nehtů,kdyby jste nějaká chtěla,písněte :-))
Jinak za chvilinku budou vánoce,máte už dárečky? Nebo vás to ještě čeká?
My jsme to letos s manželem vychytali už v listopadu tak máme pokoj :-))
Přeji vám hezké dny a určitě písněte.Jinak srazík bych určitě provedla.
Já se hlásím a kdo se přidá? :-)))))) pááááááááááááááááááááááááááá Jana
Keketka 74231
1.12.2007 19:34:30
Ahojte.Jsem z Bruntálu, mám 7. měsíční holčičku a nemáme žádnou kamarádku nebo kamaráda. Nudíme se doma. V Bruntále není žádný klub pro miminka? Slyšela jsem, že je něco jen pro děti od 1. roku. Ráda bych zašla někam, kde bych s ostatníma maminkama vymněnila informace a zkušenosti.
vendula a holky 50535
30.11.2007 14:44:31
Holky, tady nám to zase nějak vázne!!!!!!!!!!!!!!!
Mějte se moc hezky a užívejte adventní čas v pohodičce.
Peluška,Martin95,Ondřej05 28165
13.11.2007 22:52:27
ahojky, dlouho jsme nenakoukla :) jak se všechny máte? Tak Martin nám přijel na bílém koni, to je radosti i dětí, že? Kluci dneska jezdili večer 18h na bobech na kopci na sídlišti..všichni doma zalezlý a my řádili venku.. co nového v BR?
vendula a holky 50535
7.11.2007 19:35:34
ahoj holky, kde jste kdo??
Tak nám začala zima, zase navlíkání dětí, které se nemají náladu se zrovna oblékat, hrozná představa!!!!!!!!!
Ozvěte se tady někdo.
Martina+M+M 52447
30.10.2007 18:52:52
Vendulko,
to očkování je zvlášť, je jakoby navíc. Platila jsem si ho sama, stála mě jedna vakcína 1.913,-- Kč a za dva měsíce budeme potřebovat ještě jednu.
Zjistila jsem si na pojišťovně, že ta naše (111) proplácí 800,--, ale záleží, jestli mi dr. potvrdí takový papír, který mi tam dali. Podmínkou totiž bylo, že musí mít minimálně 4 záněty horních cest dýchacích. No a my jsme měli 3. Ale potom k tomu pokynu pro pojišťovny vyšel dodatek, kde se věta "min. 4 záněty..." mění na "opakované záněty". Tak jsem to v ordinaci říkala sestřičce, určitě jí to řekla, a teď čekám, co mi dr. řekne, až se tam vytasím při očkování s papírem. 800,-- by se hodilo, zvlášť, když mu příští týden musím koupit ještě vakcínu na ty přiušnice, a ta stojí 600,--. Tak uvidíme.
Vidíš, koupit jen něco na stromek mě vůbec nenapadlo. Já jsem holt hrrrr, hned si všechno. Mě překvapilo, že ten řetěz na stromek stál 119,--, a já jich musím mít tak 5. Aby to bylo hezké. Jinak jsem chtěla jen špici a ty lamety k těm řetězům, a to stačí, zbytek bych tam dala baňky co máme, právě takové do oranžova, perníčky, samo že mikulášci nesmějí chybět, a tak.

Holky, a pečete?
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 528  [Dalších 468 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.