| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Vsetín

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 4483  [Dalších 4393 >>]
Bobulta 53333
23.11.2008 11:03:40
No trvá to už dlouho, fakt nevím, čím to je...budí se s řevem i v noci, pak po mě chce mlíko, tak já letím honem honem udělat mlíko a většinou zas krásně usne. Buď jsou to zlé sny, nebo bolení bříška, nevim, snad to přejde, dočetla jsem se na jiné diskuzi, že se tady nějaké dítě s řevem budilo až do 10 let, tak snad to nebude náš příklad. Jinak hezký zbytek víkendu všem.
vema 76404
20.11.2008 20:03:47
ahoj řekla bych že je to jen nějaké období, jak dlouho to trvá?
Bobulta 53333
20.11.2008 19:06:30
Ahoj holky, tak koukám, problém se vyřešil a diskuze utichla. Tak snad mi poradíte jako zkušené matky, co dělat s mimísem, který se pořád budí s pláčem, ani bych to nenazvala pláčem jako spíš řevem, i když jde o spaní po obědě, nebo v noci, to je i několikrát. Tak co by to tak mohlo být. Já už vyloučila bolení břicha, strach, protože v tu dobu už spí s námi, tak snad už jen špatné sny...a to opavdu nevím, co s tím. Tak dík za pomoc. A hezký víkend všem.~:-D
vema 76404
18.11.2008 18:26:12
leni píšni když tak na meil, zajímalo by mě co ivance bylo, tedy jestli mi to chceš říct měj se
Bobulta 53333
18.11.2008 12:55:41
Ahoj vemo a všichni, koukám, že se diskuze docela rozjela. Vemo nebyla jsem na srazu, protože jsme měli nějaké starosti s Ivankou, je to na delší vyprávění, ale je pravda, že mě to moc mrzelo, tak doufám, že jste si to tam pořádně užili. Jinak, co se týče zdejší porodnice, tak já rodila v dubnu 2007 a musím říct, že doktoři i sestry byly moc hodní a přístupní. Cítila jsem se tady v porodnici dobře. Asi před měsícem jsem byla s malou v nemocnici na dětském oddělení a i tam byla výborná péče o nás obě. Osobně bych tedy, pokud bych ještě rodila, určitě zvolila zdejší porodnici. Jinak přeju všem hezký den.
:-D
Raďulka 16249
17.11.2008 21:54:35
Milý Kili, nevěřím vám co jste psal na naší diskuzi, proto jsem se zeptala tady na Vsetínské diskuzi, je tady velká pravděpodobnost, že se to dozvím objektivněji než od vás ~j~ Myslete si o mém dotazu co chcete, proč bych měla hanit zdravotníky, mezi které stejně jako vy patřím fakt nechápu, jste poněkud vztahovačný. Přesuňte se na diskuzní servery, kde vám budou všichni přikyvovat a žijte dál v blažené nevědomosti že lze spoustu věcí dělat i jinak. Mně odpovědi těchto maminek stačily k tomu, abych si utvrdila svůj názor že to u vás vypadá navzdory vaším řečem stejně jako všude jinde. Nic výjimečného neshledávám, bohužel...

Vemo, můžeš být klidná, na nic tvůj příspěvek nepoužiju, šlo mi jen o vyjádření druhé strany ;)
Žluťásek. 59938
17.11.2008 11:50:46
Navrhuji, že pokud chcete, aby se změnila jejich komunikace s Vámi, zkuste změnit tu svou- z té přesvědčující na tu diskutující.
Titul MuDr Vás neopravňuje k tomu, abyste někoho bez vyslechnutí přesvědčoval- i když v jisté učebnici Porodnictví jsem se dočetla, že postup lege artis je vzbudit v ženě důvěru, aby se svěřila se svými alternativními sklony a poté ji přesvědčit, aby se zachovala podle Vás:( Zřejmě s tím souhlasíte. Já NE.
Například moje gynekoložka i pediatrička jsou ochotné se mnou o mnoha věcech diskutovat a má ubohá maturita na Obchodní akademii jim v tom nebrání. Přestože mají rozdílný názor než já, mám k nim značnou úctu a chodím k nim ráda. Smím-li Vám radit, zkuste jít v jejich stopách a urážek se nedočkáte.
Žluťásek. 59938
17.11.2008 11:40:02
Kili, dotazy typu Raďulka nemají za účel pohanit zdravotnickou péči, většinou je jejich cílem pravdivě informovat o tom, jak se kde věci mají a hlavně - snažit se změnit naše zdravotnictví tak, aby odpovídalo současným poznatkům a našim představám o svobodné vůli pacientů/rodiček. Myslím dotazy typu Raďulka obecně jsou velmi užitečné.
SOuhlasím, že někdy se diskuse zvrtne do urážek (na obou stranách), což jistě není dobře a já osobně s tím nesouhlasím, ale při výměně názorů se to stává v jakékoliv diskusi, kde se dvě strany snaží navzájem přesvědčit aniž by vnímali, co chce říct ten druhý a proč.
vema 76404
17.11.2008 10:38:33
Radulko nevím jak to je po dohodě s lékařem, jak to dál funguje, já jsem žádnou dohodu s lékaři neměla, že chci mít dítko po porodou jen a jen u sebe, takže nemůžu tvrdit že po DOHODĚ tomu tak není. Takže prosím jestli to chceš někde uvádět jakou mou výpověd bez mého vědomí tak prosím v téhle verzi co píšu nyní. Já jsem dohodu neměla, u mě to probíhalo tak jako to normálně probíhá.

A u porodu KP? No myslím že to není tradiční nechat rodit normálně, v té době co jsem rodila já -7let zpátky nechali rodit normálně- zase to co jsem se doslechla-pouze dr. Malik a dr. Čech, mě rodil myslím janyška nejsem si jista, v 7h ráno odchází po noční domů a já jsem nastoupila na sál , sešli se tam všichni doktoři, i tehdejší primář Vašek, vzal si mě do peče dr. Malik a nechal mě rodit tedy normálně-je to muj ošetřující lékař, asistoval mu dr. Čech pomáhal tlačit na břicho. Ostatní tam procházeli a sledovali co se dějě-možná dělali i něco jiného já nevím v ten moment jsem neztíhala vše sledoval. v 7.34h se náš matýsek narodil to už tam všichni dr nebyli spíše se tam pohybovali než jsem začala tlačit. Na dětském oddělní kde je dr. Killian primářem jsem taky ležela s matýskem jak mu byli 3.měsíce měl zánět ledvin a opět musím napsat že si nemůžu vůbec na nic stěžovat, přístup lékařů i sester mi vyhovoval a byla jsem se vším spokojena.
kili (IP adresa: 90.183.74.174)
  • 
17.11.2008 9:38:52
Milá paní (Vemo), děkuji Vám za Vaše vyjádření k péči, kterou Vám poskytla Vsetínská nemocnice.

Chci Vám naznačit některé souvislosti:
Dotazy pisatelky "Radulka" mají ten účel, že Vaše odpovědi použije k pohanění zdravotní péče, kterou zde na Vsetíně poskytuje dětské oddělení.

V diskusi na "porod doma" na tomto serveru ona ( a jiné sympatisantky porodu doma) mne a další lékaře a sestry i z jiných nemocnic veřejně označujë za nevzdělance a lháře, který ubližuje matkám a jejich dětem a není schopen komunikovat.

Tyto osoby neváhají použít intrikáření udavačstvím a urážení těch, kteří mne vychovali. Píší o mne jako o gerontovi, který šplhal do postavení skrze komunistickou minulost (jakkoli jsem nikdy nebyl členem žádné strany a mám lustrační osvědčení), který nezná cizí jazyky a nevzdělává se, píší další a další pohanění. Měl jsem zájem přesvědčit je, že se mýlí, ale není to možné ani po dobrém ani po zlém.

Děkuji ještě jednou za Váš seriosní přístup a děkuji za pozornost. MUDr Jiří Kilian.

[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 4483  [Dalších 4393 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.