Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Bobulta | 53333 |
23.11.2008 11:03:40
No trvá to už dlouho, fakt nevím, čím to je...budí se s řevem i v noci, pak po mě chce mlíko, tak já letím honem honem udělat mlíko a většinou zas krásně usne. Buď jsou to zlé sny, nebo bolení bříška, nevim, snad to přejde, dočetla jsem se na jiné diskuzi, že se tady nějaké dítě s řevem budilo až do 10 let, tak snad to nebude náš příklad. Jinak hezký zbytek víkendu všem.
|
vema | 76404 |
20.11.2008 20:03:47
ahoj řekla bych že je to jen nějaké období, jak dlouho to trvá?
|
Bobulta | 53333 |
20.11.2008 19:06:30
Ahoj holky, tak koukám, problém se vyřešil a diskuze utichla. Tak snad mi poradíte jako zkušené matky, co dělat s mimísem, který se pořád budí s pláčem, ani bych to nenazvala pláčem jako spíš řevem, i když jde o spaní po obědě, nebo v noci, to je i několikrát. Tak co by to tak mohlo být. Já už vyloučila bolení břicha, strach, protože v tu dobu už spí s námi, tak snad už jen špatné sny...a to opavdu nevím, co s tím. Tak dík za pomoc. A hezký víkend všem.
|
vema | 76404 |
18.11.2008 18:26:12
leni píšni když tak na meil, zajímalo by mě co ivance bylo, tedy jestli mi to chceš říct měj se
|
Bobulta | 53333 |
18.11.2008 12:55:41
Ahoj vemo a všichni, koukám, že se diskuze docela rozjela. Vemo nebyla jsem na srazu, protože jsme měli nějaké starosti s Ivankou, je to na delší vyprávění, ale je pravda, že mě to moc mrzelo, tak doufám, že jste si to tam pořádně užili. Jinak, co se týče zdejší porodnice, tak já rodila v dubnu 2007 a musím říct, že doktoři i sestry byly moc hodní a přístupní. Cítila jsem se tady v porodnici dobře. Asi před měsícem jsem byla s malou v nemocnici na dětském oddělení a i tam byla výborná péče o nás obě. Osobně bych tedy, pokud bych ještě rodila, určitě zvolila zdejší porodnici. Jinak přeju všem hezký den.
|
Raďulka | 16249 |
17.11.2008 21:54:35
Milý Kili, nevěřím vám co jste psal na naší diskuzi, proto jsem se zeptala tady na Vsetínské diskuzi, je tady velká pravděpodobnost, že se to dozvím objektivněji než od vás Myslete si o mém dotazu co chcete, proč bych měla hanit zdravotníky, mezi které stejně jako vy patřím fakt nechápu, jste poněkud vztahovačný. Přesuňte se na diskuzní servery, kde vám budou všichni přikyvovat a žijte dál v blažené nevědomosti že lze spoustu věcí dělat i jinak. Mně odpovědi těchto maminek stačily k tomu, abych si utvrdila svůj názor že to u vás vypadá navzdory vaším řečem stejně jako všude jinde. Nic výjimečného neshledávám, bohužel...
Vemo, můžeš být klidná, na nic tvůj příspěvek nepoužiju, šlo mi jen o vyjádření druhé strany |
Žluťásek. | 59938 |
17.11.2008 11:50:46
Navrhuji, že pokud chcete, aby se změnila jejich komunikace s Vámi, zkuste změnit tu svou- z té přesvědčující na tu diskutující.
Titul MuDr Vás neopravňuje k tomu, abyste někoho bez vyslechnutí přesvědčoval- i když v jisté učebnici Porodnictví jsem se dočetla, že postup lege artis je vzbudit v ženě důvěru, aby se svěřila se svými alternativními sklony a poté ji přesvědčit, aby se zachovala podle Vás Zřejmě s tím souhlasíte. Já NE. Například moje gynekoložka i pediatrička jsou ochotné se mnou o mnoha věcech diskutovat a má ubohá maturita na Obchodní akademii jim v tom nebrání. Přestože mají rozdílný názor než já, mám k nim značnou úctu a chodím k nim ráda. Smím-li Vám radit, zkuste jít v jejich stopách a urážek se nedočkáte. |
Žluťásek. | 59938 |
17.11.2008 11:40:02
Kili, dotazy typu Raďulka nemají za účel pohanit zdravotnickou péči, většinou je jejich cílem pravdivě informovat o tom, jak se kde věci mají a hlavně - snažit se změnit naše zdravotnictví tak, aby odpovídalo současným poznatkům a našim představám o svobodné vůli pacientů/rodiček. Myslím dotazy typu Raďulka obecně jsou velmi užitečné.
SOuhlasím, že někdy se diskuse zvrtne do urážek (na obou stranách), což jistě není dobře a já osobně s tím nesouhlasím, ale při výměně názorů se to stává v jakékoliv diskusi, kde se dvě strany snaží navzájem přesvědčit aniž by vnímali, co chce říct ten druhý a proč. |
vema | 76404 |
17.11.2008 10:38:33
Radulko nevím jak to je po dohodě s lékařem, jak to dál funguje, já jsem žádnou dohodu s lékaři neměla, že chci mít dítko po porodou jen a jen u sebe, takže nemůžu tvrdit že po DOHODĚ tomu tak není. Takže prosím jestli to chceš někde uvádět jakou mou výpověd bez mého vědomí tak prosím v téhle verzi co píšu nyní. Já jsem dohodu neměla, u mě to probíhalo tak jako to normálně probíhá.
A u porodu KP? No myslím že to není tradiční nechat rodit normálně, v té době co jsem rodila já -7let zpátky nechali rodit normálně- zase to co jsem se doslechla-pouze dr. Malik a dr. Čech, mě rodil myslím janyška nejsem si jista, v 7h ráno odchází po noční domů a já jsem nastoupila na sál , sešli se tam všichni doktoři, i tehdejší primář Vašek, vzal si mě do peče dr. Malik a nechal mě rodit tedy normálně-je to muj ošetřující lékař, asistoval mu dr. Čech pomáhal tlačit na břicho. Ostatní tam procházeli a sledovali co se dějě-možná dělali i něco jiného já nevím v ten moment jsem neztíhala vše sledoval. v 7.34h se náš matýsek narodil to už tam všichni dr nebyli spíše se tam pohybovali než jsem začala tlačit. Na dětském oddělní kde je dr. Killian primářem jsem taky ležela s matýskem jak mu byli 3.měsíce měl zánět ledvin a opět musím napsat že si nemůžu vůbec na nic stěžovat, přístup lékařů i sester mi vyhovoval a byla jsem se vším spokojena. |
kili | (IP adresa: 90.183.74.174) |
• |
17.11.2008 9:38:52
Milá paní (Vemo), děkuji Vám za Vaše vyjádření k péči, kterou Vám poskytla Vsetínská nemocnice.
Chci Vám naznačit některé souvislosti: Dotazy pisatelky "Radulka" mají ten účel, že Vaše odpovědi použije k pohanění zdravotní péče, kterou zde na Vsetíně poskytuje dětské oddělení. V diskusi na "porod doma" na tomto serveru ona ( a jiné sympatisantky porodu doma) mne a další lékaře a sestry i z jiných nemocnic veřejně označujë za nevzdělance a lháře, který ubližuje matkám a jejich dětem a není schopen komunikovat. Tyto osoby neváhají použít intrikáření udavačstvím a urážení těch, kteří mne vychovali. Píší o mne jako o gerontovi, který šplhal do postavení skrze komunistickou minulost (jakkoli jsem nikdy nebyl členem žádné strany a mám lustrační osvědčení), který nezná cizí jazyky a nevzdělává se, píší další a další pohanění. Měl jsem zájem přesvědčit je, že se mýlí, ale není to možné ani po dobrém ani po zlém. Děkuji ještě jednou za Váš seriosní přístup a děkuji za pozornost. MUDr Jiří Kilian. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.