| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Restaurace

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 5221  [Dalších 5181 >>]
Termix 105545
3.7.2017 14:37:13
Tak třeba dnes na té Brumlovce jsem toho sushi zrovna moc neměla. Měli tam hodně různých masových kousků a krevety a tak.
Juillet 21450
3.7.2017 14:31:24
kde ze si to uzijí i nesushizravci? V tech Nuslích nebo v těch OC?
Juillet 21450
3.7.2017 14:30:34
to můžeme,ale nechceme :-)
Termix 105545
3.7.2017 14:12:20
Právě jsem se vrátila domů a byla s manželem na running sushi na Brumlovce. Občas tam chodíme, protože to má manžel hned vedle práce. Mně to tam docela chutná. Před rokem jsme byli ve Slovanském domě a to bylo fakt zklamání. Drahé a výběr fakt naprosto o ničem. Byla sobota odpoledne a bylo i docela prázdno.
Jinak moje dcera si právě tohle přeje taky k narozeninám, slaví za pár týdnů, a má slíbeno nové running sushi v OC na Chodově. Ještě jsme tam nebyli, ale šli okolo, a mají to dokonce vícepatrové a jako bonus je k tomu čokoládová fontánka.
Vítr z hor 100046
3.7.2017 14:12:06
Jestli jde dceri o running sushi, tak to salatovy bar v Ambiente Brasileiro nezachrani, byt je to tam fajn.
Nejkamennejsi running sushi, co znam, je na Otakarove v Nuslich. Dobry. Novy Smichov a Cestlice taky dobry, ale ne kamenny.

Uziji si to i nesushizravci, protoze tam jezdi i jine veci nez sushi Zejmena tam, kde maji teply a studeny pas (dvoupatrovy), tam jezdi i vic masa.
Kukurice29+3. 116346
3.7.2017 13:35:05
A nemůžete ji dát poukaz ať jde s kamoskama a vzít ji do restaurace, kde se najíte všichni?
Monty 129940
3.7.2017 13:04:47
No to teda nevím, my to fakt obrážíme celkem často a Novodvorská žádný "top" nebyla. Ale co člověk, to názor.
Teď nám otevřeli running sushi na Arkádách, byli jsme tam naposledy v sobotu a přežrali se jako prasata. ~;)
Butovice neznám vůbec, to je pro nás moc daleko.
Juillet 21450
3.7.2017 12:57:55
tak právě na tripu či zomatu a pod tvrdí, že Novodvorksá je top, pak prej v Butovicích. Z normálích bych uměla vybrat,aby byla nadšená ovšem jí jde ještě ...a podle mě hlavně a především, o ten jezdící pás.
Ovšem úplně nejlepší volba by bylo Brasileiro, tam prej v rámci salátovýho baru je sushi taky velmi slušný a hlavně bychom si tam pošmákli i my ostatní.....ojojoj božská picanha, už jsme ji neochutnala přes rok :-)))
Monty 129940
3.7.2017 12:51:03
Nejlepší bývalo v OC Nový Smíchov. Ale nevím, jestli se nezhoršili, nebyli jsme tam tak dva roky.
Na Arkádách docela jde, i na Flóře.
Nic moc bylo na Novodvorské a na Brumlovce.
Víc jich vyzkoušených nemám.
Úplně nejlepší sushi měli v japonské restauraci na Smíchově, ale nebylo running.
Juillet 21450
3.7.2017 12:46:07
Holka chce k norozkám poukaz na running sushi. Jelikož jsem této stravě přes mnoho pokusů nikdy nepřišla na chuť, vůbec se v restauracích tohoto typu neorientuju. Prosím o radu, kam jí v Pze vzít.
Musí to být opravdu dobré + running.
Dočetla jsem se, že nejlepší running jsou v OC, ovšem kdyby se to dalo podniknout i v nějaké kamenné restauraci, třeba i dražší, bylo by to moc prima., Díky
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 5221  [Dalších 5181 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.